ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Στην πραγματικότητα, πίσω από το διαχειριστή, βρίσκεται πάντα μια εταιρεία, η οποία όσο καλύτερα κάνει τη δουλειά της, τόσο καλύτερα κάνει κι ο διαχειριστής τη δική του.

Αυτό που διαφοροποιεί τη δική μας ομάδα είναι το ότι πραγματικά βοηθάμε το διαχειριστή να υπολογίσει και να εκδόσει τα κοινόχρηστα, τον καθοδηγούμε και δίνουμε λύσεις που ουσιαστικά διευκολύνουν το έργο του. 

Τρεις τρόποι, μια λύση

Έντυπο Εξόδων

Ο διαχειριστής συμπληρώνει το έντυπο εξόδων που του δίνουμε, και στη συνέχεια μας το στέλνει με email ή με fax.

Τηλεφωνική Επικοινωνία

O διαχειριστής επικοινωνεί με το τηλεφωνικό μας κέντρο και υπαγορεύει στους συνεργάτες μας τα έξοδα, ώστε να συμπληρώσουμε εμείς το έντυπο απευθείας.

Ηλεκτρονική Φόρμα

Ο διαχειριστής συμπληρώνει την ηλεκτρονική φόρμα και χωρίς καμία άλλη ενέργεια, οι πληροφορίες έρχονται απευθείας σε εμάς.

Λαμβάνοντας τα στοιχεία

Από τη στιγμή που θα λάβουμε και θα επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία, θα έχετε λάβει από εμάς:

  • Τη διπλή συγκεντρωτική κατάσταση
  • Τα ειδοποιητήρια για τα διαμερίσματα με ξεχωριστή απόδειξη για τον ένοικο και τον ιδιοκτήτη.

Η παραπάνω διαδικασία έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να καθοδηγεί το διαχειριστή βήμα- βήμα και να καθιστά την έκδοση των κοινοχρήστων απλούστερη από ποτέ. Ταυτόχρονα, η εμπειρία της ομάδας μας επιτρέπει την επιτόπου απάντηση σε τυχόν ερωτήσεις και κάνει την εξυπηρέτηση πιο ανθρώπινη και πιο προσωπική. Γιατί , όπως έχουμε ξαναπεί, οι δικές μας υπηρεσίες δεν αφορούν τα κτήρια- αλλά τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε αυτά.

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Mηχανογραφηµένη έκδοση κοινοχρήστων δαπανών